Attefallshus

Vi erbjuder vackra arkitektritade attefallshus som passar lika bra i stadsmiljö som på landet eller i skärgårdsmiljö. Attefallshusen är med material av hög kvalitet som ger ett mycket gott skydd mot väder och vind, samt har mycket bra isoleringsförmåga. Vi kan även erbjuda attefallshus som uppfyller energikraven för bostad. Alla våra hus är tillverkade i Sverige

Läs mer
Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort sett kan alla våra Attefallshus kundanpassas till din tomts unika förutsättningar och dina behov. Då vi både är arkitekter och projektledare hjälper vi dig som kund genom hela projektet, från idéskisser och bygganmälan hos kommunen, till uppförande av huset som byggsats eller nyckelfärdigt. Vi jobbar tillsammans med seriösa lokala hantverkare som ser till att vi får ett lyckat resultat. Du kan anpassa huset genom val av fasadmaterial, tak, fönster, dörrar och inredning. Vi har självklart ett standardval, men vi är flexibla i vår dialog med kunden och du kan välja fritt när det gäller interiör. Vi gör som regel alltid grunden men kan även hjälpa dig med altan eller trädäck, inkoppling av vatten, avlopp och el. En kontakt för hela projektet är din trygghet. I samband med den nya regeln om utökad yta från dagens 25 kvm till 30 kvm, kan samtliga modeller i vårt standardutbud fås som 30 kvm.

 
 
 

Senaste nytt angående 30 kvm

 

Regeringen föreslår 30 kvadratmeters bostadshus utan bygglov

Regeringen vill utöka den tillåtna byggnadsarean för komplementbostadshus från 25 till 30 kvadratmeter från den 1 mars 2020. Det föreslås i en lagrådsremiss som beslutades 25 Juli 2019.

Läs mer från Regeringskansliet

 

Unikt med våra hus Attefallshus

 
easy-house-båstad-64.jpg

Kundanpassad

Utgå gärna från våra standardmodeller, men alla våra attefallshus kundanpassas till din tomts unika förutsättningar och behov vad gäller utformning, placering och materialval.

easy-house-sverige-symbol.png

Svensktillverkade hus

Alla våra hus är tillverkade i Sverige under noggrann kvalitetskontroll. Vi samarbetar med lokala duktiga hantverkare som både känner oss som husleverantör och känner till dem lokala förhållanden.

easy-house-båstad-26.jpg

Lokala hantverkare

Vi samarbetar med lokala duktiga hantverkare som både känner oss som husleverantör och känner till dem lokala förhållanden. Många kunder uppskattar oss för att vi har en lokal förankring.


Våra Attefallshus

Basmodeller

Stor valfrihet i val av fasadmaterial, takutformning och material.

 
 
 

Helt kundanpassade

Kundanpassade mått

Se modell

Försmak på 30 kvm

Torekov 30: 8,2 x 3,65 M

Se modell

 
 
 

Detta ingår alltid när du väljer easy-house

 
 

Arkitektrådgivning

Vi hjälper dig med skissförslag och utformning av attefallshus.

Bygganmälan

Vi hjälper dig med ansökan och kontakt med komun.

Hembesök

Vi besöker gärna dig som kund för att hjälpa dig planera och genomföra ditt attefallshus.

Garantier

Vi garanterar att husen genomförs som planerat och genomgår kvalitetskontroller samt att projektet är färdigt i utsatt tid.

 
 

Flexibel uppdragsform

Enbart byggsats

Välj att köpa enbart byggsats och gör all inredning själv. Våra byggsatser består av stomme inklusive isolering, fönster, dörrar, fasad och yttertak. Våra duktiga montörer säkerställer att byggsatsen blir korrekt monterad.

Nyckelfärdigt hus

Välj att köpa nyckelfärdigt hus så har du en kontakt från början till slut, så kallad totalentreprenad. Förutom byggsatsen ingår även innerväggar, badrum, kök, elinstallation, VVS-arbeten och målning. Utöver nyckelfärdigt hus erbjuder vi också hjälp med vatten och avlopp, byggnation av trädäck mm.

 

Kontakta oss

Kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i kontaktformuläret nedan:

0701-499 010
info@easy-house.se

Kontaktformulär - Attefallshus