Fritidshus

Vi erbjuder vackra arkitektritade fritidshus som passar lika bra på landet som i skärgårdsmiljö. Fritidshusen är med material av hög kvalitet som ger ett mycket gott skydd mot väder och vind, samt har mycket bra isoleringsförmåga. Vi kan även erbjuda fritidshus som uppfyller energikraven för bostad. Alla våra hus är tillverkade i Sverige.

 
 
Läs mer
Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort sett kan alla våra fritidshus kundanpassas till din tomts unika förutsättningar och behov. Då vi både är arkitekter och projektledare hjälper vi dig som kund genom hela projektet, från idéskisser och bygglov hos kommunen, till uppförande av huset som byggsats eller nyckelfärdigt. Vi jobbar tillsammans med seriösa lokala hantverkare som ser till att vi får ett lyckat resultat. Du kan anpassa huset genom val av fasadmaterial, tak, fönster, dörrar och inredning. Vi har självklart ett standardval, men vi är flexibla i vår dialog med kunden och du kan välja fritt när det gäller interiör. Vi gör som regel alltid grunden men kan även hjälpa dig med altan eller trädäck, inkoppling av vatten, avlopp och el. En kontakt för hela projektet är din trygghet.

 
 
 

Unikt med våra fritidshus

easy-house-fritidshus-arkitektritat.jpg

Arkitektritat

Anlitar du oss får du ett arkitektritat hus. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att rita fritidshus. Huset anpassas efter tomtens förutsättningar och kundens behov.

easy-house-sverige-symbol.png

Svensktillverkade hus

Alla våra hus är tillverkade i Sverige under noggrann kvalitetskontroll. Vi samarbetar med lokala duktiga hantverkare som både känner oss som husleverantör och känner till dem lokala förhållanden.

easy-house-fritidshus-klimatsmart.jpg

Klimatsmarta hus

Våra hus uppförs med klimatsmarta konstruktioner som uppfyller framtidens hårda energikrav. Vilket medför att du som kund får kraftigt reducerade energikostnader. Eftersom både våra hus och allt material är Svensktillverkat så spar vi på utsläpp och långa transporter


Våra Fritidshus

Välj storlek (kvm)

Stor valfrihet i val av fasadmaterial, takutformning och material.

 
 

 

Detta ingår alltid när du väljer easy-house

 

Arkitektrådgivning

Vi hjälper dig med skissförslag och utformning av fritidshus

Bygglov

Vi hjälper dig med ansökan och kontakt med komun.

Hembesök

Vi besöker gärna dig som kund för att hjälpa dig planera och genomföra ditt fritidshus.

Garantier

Vi garanterar att husen genomförs som planerat och genomgår kvalitetskontroller samt att projektet är färdigt i utsatt tid.

 

Flexibel uppdragsform

 

Enbart byggsats

Välj att köpa enbart byggsats och gör all inredning själv. Våra byggsatser består av stomme inklusive isolering, fönster, dörrar, fasad och yttertak. Våra duktiga montörer säkerställer att byggsatsen blir korrekt monterad.

Nyckelfärdigt hus

Välj att köpa nyckelfärdigt hus så har du en kontakt från början till slut, så kallad totalentreprenad. Förutom byggsatsen ingår även innerväggar, badrum, kök, elinstallation, VVS-arbeten och målning. Utöver nyckelfärdigt hus erbjuder vi också hjälp med vatten och avlopp, byggnation av trädäck mm.

 

Kontakta oss

Kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i kontaktformuläret nedan:

0701-499 010
info@easy-house.se

Kontaktformulär - Fritidshus