Övriga hus

Vi erbjuder vackra arkitektritade specialhus som passar lika bra i stadsmiljö som på landet eller i skärgårdsmiljö. Vi jobbar med material av hög kvalitet som ger ett mycket gott skydd mot väder och vind, samt har mycket bra isoleringsförmåga. Alla våra hus är tillverkade i Sverige.

Läs mer
Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort sett kan alla våra specialhus kundanpassas till din tomts unika förutsättningar och dina behov. Då vi både är arkitekter och projektledare hjälper vi dig som kund genom hela projektet, från idéskisser till uppförande av huset som byggsats eller nyckelfärdigt. Vi jobbar tillsammans med seriösa lokala hantverkare som ser till att vi får ett lyckat resultat. Du kan anpassa huset genom val av fasadmaterial, tak, fönster, dörrar och inredning. Vi har självklart ett standardval, men vi är flexibla i vår dialog med kunden och du kan välja fritt när det gäller interiör. Vi gör som regel alltid grunden men kan även hjälpa dig med altan eller trädäck, inkoppling av vatten, avlopp och el om det är aktuellt. En kontakt för hela projektet är din trygghet..

 
 
 

Unikt med våra hus Specialhus

easy-house-specialhus--10.jpg

Kundanpassad

Alla våra övriga projekt kundanpassas till din tomts unika förutsättningar och behov vad gäller utformning, placering och materialval.

easy-house-sverige-symbol.png

Svensktillverkade hus

Alla våra hus är tillverkade i Sverige under noggrann kvalitetskontroll. Vi samarbetar med lokala duktiga hantverkare som både känner oss som husleverantör och känner till dem lokala förhållanden.

easy-house-montering-1.jpg

Lokala hantverkare

Vi samarbetar med lokala duktiga hantverkare som både känner oss som husleverantör och känner till dem lokala förhållanden. Många kunder uppskattar oss för att vi har en lokal förankring.

 

Övriga hus

Välj husform


 

 

Detta ingår alltid när du väljer easy-house

 

Arkitektrådgivning

Vi hjälper dig med skissförslag och utformning av attefallshus.

Bygganmälan

Vi hjälper dig med ansökan och kontakt med komun.

Hembesök

Vi besöker gärna dig som kund för att hjälpa dig planera och genomföra ditt specialhus.

Garantier

Vi garanterar att husen genomförs som planerat och genomgår kvalitetskontroller samt att projektet är färdigt i utsatt tid.

 

Flexibel uppdragsform

 

Enbart byggsats

Välj att köpa enbart byggsats och gör all inredning själv. Våra byggsatser består av stomme inklusive isolering, fönster, dörrar, fasad och yttertak. Våra duktiga montörer säkerställer att byggsatsen blir korrekt monterad.

Nyckelfärdigt hus

Välj att köpa nyckelfärdigt hus så har du en kontakt från början till slut, så kallad totalentreprenad. Förutom byggsatsen ingår även innerväggar, badrum, kök, elinstallation, VVS-arbeten och målning. Utöver nyckelfärdigt hus erbjuder vi också hjälp med vatten och avlopp, byggnation av trädäck mm.

 

Kontakta oss

Kontakta oss via telefon, e-post eller fyll i kontaktformuläret nedan:

0701-499 010
info@easy-house.se

Kontaktformulär - Specialhus