Om oss

easy house levererar kundanpassade småhus som attefallshus, fritidshus och friggebodar, samt även vissa specialprojekt.

Vi har tagit fram vackra husserier av hög kvalité med stor valfrihet med ytskikt och inredning. Speciellt med inriktning klimatsmarta och underhållsfria hus som är svensktillverkade.

Genom vår gedigna erfarenhet och kunskap kan du tryggt anlita oss för genomförande, där vi tar hand om allt från ritningar och bygglov, till leverans av byggsats eller byggnation på totalentreprenad.

 
 

easy-house är

easy-house-medarebetare-freddy-olsen.jpg

Freddy Olsen

VD, ansvarig för försäljning och inköp

Byggnadsingenjör med lång erfarenhet inom bygg, främst marknadsföring och försäljning av byggprodukter hos ledande aktörer, men också erfarenhet av entreprenader.

easy-house-medarbetare-helena-hornwall.jpg

Helena Hornwall

Arkitekt

Arkitekt med lång erfarenhet av husbyggnad inom både privat och offentlig sektor.

easy-house-medarbetare-cornelis-hornwall-olsen

Cornelis Hornwall Olsen

Marknadsföring & IT

Företagets unga drivande kraft som ansvarar för marknadsföring, IT-frågor och diverse utvecklingsprojekt.

 
 

Historia

Easy house startades 2010 i Sävedalen, strax utanför Göteborg av Freddy Olsen och arkitekt Helena Hornwall, båda med lång erfarenhet inom byggbranschen.
Företaget drivs fortfarande som ett rent familjeföretag med i huvudsak försäljning och byggnation av småhus, där vår roll är att vara arkitekt och projektledare.
Enreprenader utförs tillsammans med ett 25 tal lokala seriösa byggföretag runt om i landet. Detta gör att vi kan utföra projekten med lokal kännedom och kan
kundanpassa både utformning och materialval efter kundernas önskemål.

Easy house uppför fritidshus, attefallshus, friggebodar samt en del specialprojekt som husbåtar, carportar, villavagnar och inte minst badstugor i Skrea.

Dom geografisk största marknaderna är storstadsområden i Sverige, samt typiska fritidshusområden. Man har också projekt i Norge, både vid kusten och på fjällen.