easy-house är ett familjeföretag med en bas i Göteborg.

Vi är specialister på kundanpassade småhus med stor valfrihet i både materalval och uppdragsform, med stor inrikting på underhållsfria och klimatsmarta hus i SIP paneler som är tillverkade i Sverige. Vi använder oss av lokala hantverkare med god kännedom.
Vi har byggt över 100 småhus och genom det har vi skapat oss gedigen erfarenhet och kunskap, så kan du trygt anlita oss för genomförande, där vi tar hand om allt från ritningar och bygglov/anmälan, till byggnation på totalentreprenad.  

Visningsdag Attefallshus 15/10 i Göteborg


Söndagen den 15 oktober har vi på easy-house visningsdag. Dessa tillfällen är väl uppskattade där vi ger en personlig visning av huset. 
Attefallshuset på denna tomt är helt kundanpassat och utfört i träfasad med vackert loft. Du med sällskap är mer än välkommen. 
 Vid frågor kontakta oss gärna:

0701499010 
freddy@easy-house.se
0701-499 0100701-499 0100701-499 010‹0701-499 010

Adress: Hedens Stationsväg 3 i Billdal strax utanför Göteborg
Tid: 11-16.00  
 

Så smidigt. Så praktiskt. Vi på easy-house älskar friggebodar. Den unika designen som vår arkitekt Helena Hornwall tagit fram är vi oerhört stolta över. Välj och vraka mellan hennes modeller eller kundanpassa till din exakta stil. 
10 och15 kvadrat som standard. 
 

Den 2:a Juli 2014 började attefallshusens historia. Sedan dess kan man uppföra komplentshus på upp till 25 m2 utan bygglov, enbart bygganmälan krävs.
Välj en av våra standardhus eller ett arkitektritat kundanpassat hus.
Få hjälp och rådgivning med placering, utforming, materialval och uppförande.
Vi på easy-house uppför arkitektritade fritidshus med stor omsorg. Husen är välisolerade och med en modern design. Flexibla med storlek, fasadmaterial och interiör. 
Även flexibilitet i uppdragsform, köp antingen byggsats eller helt nyckelfärdigt


 

easy car består utav en sammanbyggd bod på 10 kvm och en carport 6x4 meter. Boden kan enkelt inredas till arbetsbod eller förråd. 

Vill du spegelvända, anpassa till huset eller ändra storleken hittar vi tillsammans en lösning.

Våra konstruktioner och material passar utomordentligt bra för husbåtar, då de har lågt vikt, god hållfasthet, och består av material som inte tar skada av det hårda klimatet.

easy house har tagit fram två varianter badstugor till  Skrea Strand. Stugorna levereras enligt de regler som gäller för badstugor, framtagna av Falkenbergs kommun.
 
Välisolerade och helt underhållsfria. 
 

Easy House Sweden AB

Skolvägen 52, 43361 Sävedalen
(Göteborg)

0701-499 010

freddy@easy-house.se 

Ta del utav vår värld. Följ oss gärna!